torstai 4. kesäkuuta 2015

Reittisuunnittelua

Monet ovatkin jo kyselleet, että mikäs on meidän reittisuunnitelma. 4,5 viikkoa aikaa starttiin ja täytyy myöntää, ettei meillä oikeastaan ole harmainta aavistustakaan, minne suuntaan keulat käännetään. Tai no, sen verran ollaan edetty tässä asiassa, että Tampereen kautta tai lähettyviltä mennään, mutta jatkosta ei hajuakaan. Joten jos jollakulla sattuisi syystä tai toisesta olemaan mielipidettä, kokemusta tai muuten vaan jotain näpsäköitä neuvoja kyseisen asia tiimoilta, otetaan kaikki ehdotukset lämpimin sydämin vastaan. Mikä reiteistä on hiljaisin, kaunein, helppokulkuisin jne.....? Mukavaa, että tulee tutustuttua vähän tarkemmin myös Suomen maantietoon, vaikkei Tuurin sijoittaminen kartalle ole ollutkaan suurin haaveeni. 

Kohta ei tosiaan enää kehtaa vastata, ettei todellakaan tiedetä mihin ollaan menossa. Pikkuhiljaa suunnitelmat siis paperille, joten AUTTAKKEE!2 kommenttia:

  1. Voin mestarisuunnistajana kertoo pari hyvää vinkkii

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikki neuvot otetaan lämpimin sydämin vastaan! Paitsi että eksytään jo ennen järvenpäätä sun suunnistustaidoilla.....

      Poista